Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dirljivi trenutak

Gluha curica prvi put čula glas svoje majke. Pogledajte video!

Jayde, gluha djevojčica (1)
Screenshot Youtube
08.03.2013.
u 21:55

Sredinom veljače malena Jayde prošla je uspješnu operaciju kojom su joj ugradili implantant pomoću kojega može čuti

5-godišnja Jayde Scholl u utorak je prvi put čula glas svoje majke, prenosi Huffington Post. Jayde, rođena u Kini i gluha od rođenja, ostala je siroče kada je imala samo 8 mjeseci. Djevojčicu su prošlog prosinca posvojili doktorica Jacque Scholl iz Tulse u američkoj saveznoj državi Oklahomi i njezin suprug.

Sredinom veljače malena Jayde prošla je uspješnu operaciju kojom su joj ugradili kohlearni implantant. Uređaj se direktno spaja na slušni živac i prenosi auditivne signale koje uho inače ne bi osjetilo.

Nakon što je implantant uključen, malena Jayde odmah je reagirala osmijehom od uha do uha. Zatim je čula majčin glas. Za taj trenutak njezina majka Scholl za NewsOn6 je rekla da ''oduzima dah''. 

>> Pogledajte reakciju majke kada prvi put čuje glas sina (8)

Komentara 2

Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
11:02 09.03.2013.

Prekrasno! . Na trenutak sam čak zaboravio i na sve Liniće, Pusićke, Ostojiće (x3)...

TM
tesla moj ponos
10:13 09.03.2013.

Živim za takav osmijeh!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije